Wie is Mrs. Dominique

“Een van Mijn submissives zei ooit: “De dominantie die U hebt kun je niet spelen, die bezit je van nature.”

Lang geleden in Mijn tienerjaren kwam Ik voor het eerst in aanraking met BDSM. Mijn interesse was direct gewekt en een jarenlange zoektocht naar wat precies bij Me past was begonnen. Clubs, feesten, speelgoed, submissives, Dominantie, boeken, films, ervaringsverhalen, forums, alles wat je kunt bedenken is er wel voorbij gekomen. Steeds meer ging blijken dat er in Mij een geweldige Domina vol klasse schuil ging. Door te doen en te leren heb ik Mezelf het Meesteres zijn eigen gemaakt. Een van Mijn submissives zei ooit: “De Dominantie die U hebt kun je niet spelen, die bezit je van nature”.


Dit is is wat Ik nog steeds vaak terug mag horen tijdens of na een sessie. Mijn uitstraling is Dominant, mysterieus, vriendelijk, maar toch dwingend. Ik ben een High-Class Meesteres en hecht veel zorg en waarde aan Mijn uiterlijke verschijning. Geen enkele submissive weet precies wat hij aan Mij heeft. Wanneer je denkt dat Ik vriendelijk ben, zat je er toch net weer even naast. Soms denk je dat je dichtbij mag komen, maar wordt je weer kei hard teleurgesteld. Heel af en toe krijgt een submissive écht een streepje voor, maar of jij tot die beperkte groep gaat behoren? Dat blijft voor jou altijd een hoop en voor Mij een weet.


Ik ben een Meesteres die staat voor wederzijds respect. BDSM is een levensstijl, iets wat je jezelf eigen moet maken. Geen spelletje over wie de hardste tik uit kan delen of wie de meeste scheldwoorden kent. Ik heb allerhande submissives onder Mijn handen gehad, uit alle verschillende klassen van de samenleving. BDSM speelt overal. Er zit geen leeftijd, uiterlijk, status of bankrekening vast aan BDSM. Iedere submissive heeft zijn verhaal en zijn eigen behoefte. Daarom wil Ik ook altijd weten wat jou drijft, wat je fantasieën, angsten of behoeften zijn. Uiteindelijk zal het Mijn spel en wil en wet zijn, maar het moet voor O/ons beiden een beleving en ervaring zijn. Wil je Me een carte blanche geven? Ook dat mag, maar dit zal dan blijken uit onze kennismaking vooraf.

Ik zal te allen tijde respect hebben voor je privéleven. Ik verwacht namelijk ook dat jij dat bij Mij doet. Niet heel zelden heb Ik getrouwde submissives onder Mijn hak of mannen die om een andere reden niet willen dat hun onderdanige kant voor de buitenwereld zichtbaar zal worden. Ook dan bij jij veilig bij Mij, wat W/wij samen doen blijft tussen vier muren, ogen en oren.


Voor sommigen is BDSM een vorm van therapie. Niet zelden kom Ik submissives tegen met een trauma, waarbij ze de hulp van Mij en het BDSM spel inroepen om een stukje tot verwerking te komen. Behoor je tot deze groep? Dan verwijs Ik je door naar Mijn kopje coaching. Ik heb als Meesteres Mijn sociale, Dominante en coachende vaardigheden gecombineerd om op een passende en veilige manier ook een stukje begeleiding te kunnen bieden bij allerhande hulpvragen waarbij jij als sumissive ook graag BDSM in zou willen zetten. Dit kan vanalles zijn, denk aan vroegkinderlijke trauma’s, relatie- of familieproblemen, moeite met het uitten van je behoeften, jezelf niet durven zijn als sissy/travestie, burn-out, depresssie, angsten en alles waarvan jij nu voelt dat het hier toe behoort.


Gaandeweg heb Ik een liefde voor sissyficatie en travestie opgebouwd. Ik geniet ervan om ene man compleet om te toveren tot slet of diva en haar dan het podium te geven wat ze verdient. Wil je daar meer over lezen? Dan verwijs Ik je naar het kopje Sissyficatie&Travestie.

Al met al ben Ik een zeer veelzijdige Meesteres, die weet wat Ze wil en waar ze goed in is. Velen hebben hun plek bij Mij gevonden en velen zullen deze nog gaan vinden. Wie weet ben jij de volgende die Ik onder Mijn hak mag sluiten.